Fortbildning

 

Hantverk, historia och inspiration!

Tillsammans utforskar vi en slöjdform, tid och upplägg får bestämma hur mycket av historia, tekniker eller miljö som ska vävas in. Vi försöker alltid att arbeta med återanvändning och hållbarhet i den form det går. 

Alla kurser, fortbildning eller inspirationstillfällen kan skräddarsys för Er som skola, institution eller företag. Kursen/fortbildningen genomförs hos Er och allt material tas med av handledaren.

Alternativen nedan är färdiga paket, naturligtvis går det bra att välja på de olika workshops som finns under fliken Workshops & kurser och på så sätt plocka ihop ett eget program för hel eller halvdag.

Hör gärna av Er för information, priser eller offert. 

Mail: anna@hjortmarks.se
Telefon: 0731 – 834 095

 

 

Aktuellt just nu!

Fortbildning på gång i samarbete med JAR Form, en fortbildningsdag i slöjd för förskole-och fritidspersonal m. m. Vi kommer att gå igenom både hård och mjuk slöjd. Låter detta spännande? för mer information och prospekt, maila eller ring gärna!

 

 

 

 

Släpp loss fantasin!

Vi tovar en handdocka och låter kreativiteten flöda i utformning och dekorationer. Förutom att vi diskuterar tovning som hantverksteknik så funderar vi också kring hur sagor, berättelser och handdockor kan användas i undervisningen. Denna fortbildning är uppdelad på två tillfällen och allt material kan medtagas av handledaren.

 

För projekt med arrangörsstöd eller Skapande Skola, se mer under fliken Skapande Skola.