Om mig själv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Om mig själv

Jag har genom åren gått ett antal kurser i textilfärgning, textiltryck, måleri, grafik och kroki på olika folkhögskolor. Parallellt med detta har jag i många år varit aktiv slöjdare och konsthantverkare. Jag är också medlem i Skaraborgsslöjdarna sedan ett par år tillbaka. Under 2011 har jag även gått en slöjdhandledarutbildning genom Slöjd i Väst. I grunden har jag en fil.mag etnologi samt fil.kand.konstvetenskap examen och därför har många av mina utbildningar och kurser inriktningen historia och miljö.

Konst samt olika sätt att utöva detta har alltid funnits som ett intresse hos mig. Jag tycker också om att experimentera med olika tekniker och finner gärna inspiration i naturen. Jag slöjdar i många olika material, återbrukar gärna och kombinerar.

Genom olika yrken har jag fått förmånen att arbeta med lärande i olika former och därav kommer det sig att jag tycker det är roligt att lära ut till såväl barn som vuxna. I dag driver jag företaget på heltid och inriktningen är pedagogisk verksamhet samt konsthantverk. Det jag arbetar mest med idag är Skapande Skola och kurser för vuxna i olika sammanhang.