På gång i ateljén

Hej!

Här beskriver jag med med jämna mellanrum vad som är på gång, kurser, inspirationsträffar mm.

Just nu finns bara en liten del konsthantverk att köpa direkt på plats, mer kommer att finnas framåt våren. Jag kommer att arbeta mycket med att försöka få till skulpturer i återvinningsmaterial samt arbeta med en del tovning som är på gång för en kommande utställning. En del av det material jag köper in mycket av finns till försäljning, just nu ull, nålar m.m. 

Vill Du bara komma och diskutera framtida projekt och uppdrag så är Du varmt välkommen, ring först dock så att någon är på plats.

 

En fråga…

Om Du har något spillmaterial eller återbruksvirke som Du känner att det här borde användas, hör gärna av Dig! Det kan  till exempel handla om metallskrot,  industrispill som borde göras något av istället för att kastas eller kanske en hög gammalt virke som ligger och skräpar? 

 

 

Jan 2020

För tillfället håller jag på med att se över gamla verktyg som köpts in, vad går att använda, behövs renovering m.m. Gamla handverktyg är väldigt roliga att arbeta med, de har liksom lite personlighet. Just nu packas det också för kommande Skapande Skola projekt och kurser, här tänks också ut nya inspirationsexempel i t ex plåt och återbruksvirke.  Att arbeta mycket med återbruk tar tid, konservburkar ska diskas, lastpallar och kasserade möbler ska sågas upp, spikar dras ut mm, så en del fokus ligger på det.